top of page
Library

O NAMA

Od klimatskih promjena do svjetskih problema siromaštva, suočavanje s izazovima današnjice zahtijevat će ljude koji rješavaju probleme koji mogu donijeti različite perspektive, kreativno razmišljanje i vjerojatno najvažnije, otvoren um i osjećaj društvene pripadnosti.  

 

Zaklada Histrion nastoji podržati zajednicu, novu generaciju mladih i talentiranih koji će uz puno sreće riješiti probleme današnjice i svoju budućnost učiniti životnom. Zaklada Histrion je organizacija vođena progresivnim idejama, hrabrim djelovanjem i snažnim temeljima podrške.  

 

Kontaktirajte nas kako biste saznali više i uključili se.

NAŠA PRIČA

Osnovana 2020. godine od strane Greys i Sylvana Sošić-Doddick i njihovu velikodušnu obećanu donaciju od 1.000.000 dolara, Histrion Foundation je neprofitna organizacija koja promiče inicijative za pomoć mladim i talentiranim ljudima izvan Sjedinjenih Država kako bi mogli dobiti visoko obrazovanje i ostvariti svoj puni akademski potencijal. Naime, jedna od prvih inicijativa bila je osnivanje Zaklade Histrion, Hrvatske podružnice Histrion Foundation kroz koju se gleda pronaći i podržati nadarene studente.

Library_02.jpeg
NAŠ TIM

Naš rukovodstveni tim osmišljava strategiju i usmjerava naš rad kako bismo ostvarili najvećučinak i postigli najveće rezultate.

bottom of page